+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

iNFRANEA sponsor op VIO dag 2018

Op dinsdag 17 april 2018 vindt in Hotel Van der Valk te Dordrecht de VIO dag 2018 plaats. Deze dag is het netwerk event voor wegontwerpers en zal in het teken staan van Human Factors. Tegelijkertijd vindt er een expositie plaats van een aantal bedrijven uit de wereld van mobiliteit en infrastructuur die u meer kunnen tonen op dit vlak.

Ook dit jaar hebben wij zeer interessante sprekers uitgenodigd waaronder futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk bekend van het BNR programma “Mindshift”) en het boek “De wereld van morgen”.

Andere interessante presentaties worden gegeven door specialisten uit het bedrijfsleven (Niels Beenker, Arcadis) en de wetenschap (Stefan van der Stighel, Universiteit Utrecht). Deze presentaties nodigen uit om aansluitend met andere deelnemers én de sprekers van gedachten te wisselen in de expositieruimte. Het geeft u de kans in één dag op de hoogte te geraken van de laatste ontwikkelingen van wegontwerp en Human Factors.

iNFRANEA is als sponsor aanwezig in de expositieruimte en wij hopen u van harte welkom te mogen heten op de VIO dag 2018 en in onze sponsorruimte!.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

  • Last modified on Tuesday, 27 February 2018 12:34

Projectreferenties