+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

Werken bij iNFRANEA is werken bij een innovatieve en kennisgedreven organisatie. We vinden het belangrijk om medewerkers ruimte te bieden om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.


We bieden afwisselend werk en goede arbeidsvoorwaarden. iNFRANEA kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit en continuïteit, zodat we de beste oplossingen kunnen bieden aan onze opdrachtgevers zonder al te veel omhaal. Kortom, je zal je snel thuis voelen bij iNFRANEA.

Neem contact met ons op om te praten over je carrièremogelijkheden of solliciteer op een van onderstaande vacatures.

Vacature Infra Ontwerper

Wij zijn op zoek naar een Infra Ontwerper die graag digitaal aan de weg timmert.

In deze rol ben je betrokken bij het modelleren van het 3D-ontwerp van uitdagende infra-projecten. Je werkt in projectteams waarin het wegontwerp een kernactiviteit is. Verder draag je bij aan de integratie van andere ontwerpdisciplines en zorg je voor de juiste interne afstemming. Je maakt onder begeleiding van de Senior Ontwerper de vertaalslag van projecteisen en ontwerprichtlijnen naar het juiste wegmodel. Je bent bedreven in de toepassing van Autodesk Civil3D en/of Bentley MXROAD. Daarnaast draag je vernieuwend bij aan de optimalisatie van de ontwerpprocessen, zowel binnen je project als in samenwerking met je collega’s bij iNFRANEA. Je werkt intensief samen in een enthousiast team van specialisten en rapporteert aan de Ontwerpleider en/of de Senior Infra Ontwerper.

Wij zoeken een gedreven Junior of Medior Infra Ontwerper die graag zelfstandig werkt en hoge eisen stelt aan het eigen werk. Communicatief ben je sterk en je denkt graag proactief mee over knelpunten en kansen in het ontwerp, samen met een enthousiast ontwerpteam. Je ontwikkelt je graag multidisciplinair, bent oplossingsgericht, nauwkeurig en analytisch vaardig.

Jouw profiel

- Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in Civiele Techniek.
- Minimaal 2 à 3 jaar werkervaring als Junior Wegontwerper, of een soortgelijke functie.
- Kennis van de gangbare ontwerprichtlijnen zoals ROA, ASVV en/of Handboek Wegontwerp.
- Kennis van Autodesk Civil3D en/of Bentley MXROAD, met relevante projectervaring. Ervaring met Autodesk Navisworks of Infraworks is een pre.
- Bekend met de basisprincipes van Systems Engineering en BIM toepassingen.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre.
- Je werkt meestal met collega’s op een projectlocatie, en anders op kantoor of eventueel thuis.

iNFRANEA organiseert maandelijks een samen-werken-dag, elk kwartaal een kennissessie en regelmatig een teamuitje.
Bij iNFRANEA krijg je de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan het succes van grote en complexe infrastructurele bouwprojecten, zoals de aanleg van autosnelwegen, de renovatie of nieuwbouw van tunnels en sluizen of de bouw van utiliteitsgebouwen. Daarnaast krijg je opleidingen afgestemd op jouw loopbaanplan en de hands-on begeleiding van een Senior Infra Ontwerper. De bedrijfscultuur is gericht op innovatie, transparantie, flexibiliteit en dynamiek. iNFRANEA heeft een uitstekende reputatie en groeit snel. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en flexibel.

Meer weten of solliciteren?

Lut Van Os
HR-manager

  • +32 (0)3 294 90 25
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 cheap nike air max 90 online