+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

Werken bij iNFRANEA is werken bij een innovatieve en kennisgedreven organisatie. We vinden het belangrijk om medewerkers ruimte te bieden om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.


We bieden afwisselend werk en goede arbeidsvoorwaarden. iNFRANEA kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit en continuïteit, zodat we de beste oplossingen kunnen bieden aan onze opdrachtgevers zonder al te veel omhaal. Kortom, je zal je snel thuis voelen bij iNFRANEA.

Neem contact met ons op om te praten over je carrièremogelijkheden of solliciteer op een van onderstaande vacatures.

Vacature Virtual Reality Developer

Bouwen vereist in toenemende mate creativiteit en innovatieve, integrale oplossingen.

Wij zoeken een gedreven Virtual Reality Developer die graag de fysieke werkelijkheid zo realistisch mogelijk kan simuleren met VR en/of AR technologie.
iNFRANEA is al jaren op een hoog niveau bezig met het maken van visualisaties en simulaties voor Opdrachtgevers in de bouwkundige en infrastructuur markt. Onze Opdrachtgevers hebben een toenemende vraag naar deze innovatieve toepassingen. Het visualisatie team heeft daarom versterking nodig. Kan jij zelfstandig werken en stelt je hoge eisen aan je eigen werk? Ben je communicatief sterk en denk je graag proactief mee over knelpunten en kansen in het ontwerp, samen met een enthousiast team? Is jouw passie het ontwikkelen van Games en Applicaties en heb jij oog voor detail? Ben je creatief en gaat jouw hart sneller kloppen bij het werken aan innovatieve projecten? Dan zal deze functie zeker interessant zijn voor je. Neem dan contact met ons op!

Jouw profiel

• Student met HBO-opleiding (bijv. NHTV - Creative Media and Game Technologies, Universiteit Hasselt – Visual Computing of HOWEST – Digital Arts & Entertainment);
• Passie voor het ontwikkelen van interactieve applicaties;
• Bekend met het ontwikkelen van Unity3D en/of Unreal toepassingen;
• Je bent ervaren met het programmeren in: C#, C++, Java, Javascript;
• Je hebt een voorliefde voor nette en gestructureerde code;
• Je hebt kennis van en/of affiniteit met 3D modelleren;
• Je kunt klantvragen helder in beeld kunnen brengen en de wensen van onze opdrachtgevers kunnen vertalen in technische oplossingen;
• Je bent zowel creatief als analytisch bij het bedenken en uitwerken van simulatieoplossingen;
• Je hebt affiniteit met het werken in een technische omgeving, in het bijzonder grote en complexe infrastructurele bouwprojecten;
• Je bent opzoek naar een toffe uitdaging met veel vrijheid;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre.

Je werkt meestal met collega’s op ons kantoor in Antwerpen. iNFRANEA organiseert maandelijks een samen-werken-dag, elk kwartaal een kennissessie en regelmatig een teamuitje.
Bij iNFRANEA krijg je de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan het succes van grote en complexe infrastructurele bouwprojecten, zoals de aanleg van autosnelwegen, de renovatie of nieuwbouw van tunnels en sluizen of de bouw van utiliteitsgebouwen. Steeds zijn we op zoek naar de beste manier om waarde toe te voegen aan de business processen van onze klanten. Dat doen we met de beste middelen die ons ter beschikking staan. Van Unity/3D, HTC Vive, tot databases en tools voor procesoptimalisatie. Binnen deze projecten wordt VR/AR een steeds belangrijkere component. Voorbeeldproducten zijn rijsimulatoren, simulatietools van sluizen en bruggen, tunnelinstallaties, serious gaming voor bewonersinspraak, augmented reality voor ondersteuning in de bouw, etc. Onze bedrijfscultuur is gericht op innovatie, transparantie, flexibiliteit en dynamiek. iNFRANEA heeft een uitstekende reputatie en groeit snel. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en flexibel.

Meer weten of solliciteren?

Lut Van Os
HR-manager

  • +32 (0)3 294 90 25
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.