+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

Werken bij iNFRANEA is werken bij een innovatieve en kennisgedreven organisatie. We vinden het belangrijk om medewerkers ruimte te bieden om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.


We bieden afwisselend werk en goede arbeidsvoorwaarden. iNFRANEA kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit en continuïteit, zodat we de beste oplossingen kunnen bieden aan onze opdrachtgevers zonder al te veel omhaal. Kortom, je zal je snel thuis voelen bij iNFRANEA.

Neem contact met ons op om te praten over je carrièremogelijkheden of solliciteer op een van onderstaande vacatures.

Vacature BIM Coördinator

Wij zijn op zoek naar een sterke communicator die virtueel bouwt aan een feilloze realisatie

Als BIM Coördinator ben je de spin in het digitale web van projectteams waarin BIM een centraal uitgangspunt vormt. Bij het opstellen en implementeren van het BIM Execution Plan ben je nauw betrokken. Je integreert de 3D aspectmodellen van de verschillende bouwgerelateerde disciplines in één integraal 3D Bouw Informatie Model (BIM). Je detecteert en signaleert geometrische conflicten volgens een systeem-gerichte benadering, waarbij risicovolle raakvlakken proactief vanuit een Systems Engineering database beheerst worden. Je coördineert de oplossingen van de ‘clashes’ met de betrokken ontwerpdisciplines, in overleg met de ontwerpleider. Je implementeert projectspecifieke BIM-toepassingen en integreert complementaire programma’s voor 4D en 5D simulaties en Virtual Reality toepassingen. Daarnaast draag je op vernieuwende wijze bij aan de optimalisatie van de ontwerpprocessen, zowel binnen je project als in samenwerking met je collega’s bij iNFRANEA. Je werkt intensief samen in een enthousiast team van specialisten en rapporteert aan de BIM Manager en/of BIM Regisseur. Je werkt meestal met collega’s op een projectlocatie, en anders op kantoor of eventueel thuis.

Wij zoeken een gedreven en ervaren BIM Expert die zelfstandig coördinatietaken uitvoert. Communicatief ben je sterk, weet de juiste vertaalslag te maken en denkt proactief mee over knelpunten en kansen in het ontwerpproces, samen met een toegewijd team. Je bent van nature iemand die zich wil ontplooien en marktontwikkelingen goed volgt, en op termijn wil doorgroeien tot BIM Regisseur. Je bent analytisch, oplossingsgericht, stressbestendig en hebt een helikopterview.

Jouw profiel

- Een afgeronde hbo of academische opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek of Bouwkunde.
- Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als 3D Ontwerper of BIM Engineer, of een soortgelijke functie.
- Kennis van CAD/BIM-software zoals Autodesk Revit of Civil3D, en van Navisworks is een must.
- Ervaring met Infraworks, Solibri, Bentley Navigator en VR-software is een pre.
- Bekend met de basisprincipes van Systems Engineering.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre.

Bij iNFRANEA krijg je de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan het succes van grote en complexe infrastructurele bouwprojecten, zoals de aanleg van autosnelwegen, de renovatie of nieuwbouw van tunnels en sluizen of de bouw van utiliteitsgebouwen. De ontwikkelingen en toepassingen van Virtual Design & Construct (VDC) kun je op de voet volgen. Daarnaast krijg je opleidingen afgestemd op jouw loopbaanplan en de hands-on begeleiding van een BIM Regisseur. Verder wordt de mogelijkheid geboden van een internationale carrière binnen en buiten Europa. De bedrijfscultuur is gericht op innovatie, transparantie, flexibiliteit en dynamiek. iNFRANEA heeft een uitstekende reputatie en groeit snel. Het bedrijf organiseert maandelijks een samen-werken-dag, elk kwartaal een kennissessie en regelmatig een teamuitje. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en flexibel.

Meer weten of solliciteren?

Lut Van Os
HR-manager

  • +32 (0)3 294 90 25
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 cheap nike air max 90 online