+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

A11 Westkapelle Zeebrugge

De A11 is één van de zes missing links (ontbrekend stuk weg) in Vlaanderen waar de Vlaamse overheid versneld werk van wil maken. Deze nieuw aan te leggen autosnelweg met 2 x 2 rijstroken (inclusief middenberm en pechstroken) moet de verkeersaders N31 (ter hoogte van de Blauwe Toren in Brugge) en de N49 (ter hoogte van Westkapelle) met elkaar verbinden.
Op dit moment moet alle verkeer over de huidige verbindingsweg langs de Havenrandweg-Zuid met slechts 2 x 1 rijstrook. Deze weg is onvoldoende uitgerust om die verkeersstromen vlot en veilig te kanaliseren. Er is nood aan een nieuwe verbindingsweg voor het niet-lokale verkeer van en naar de haven en de oostkust.
Naast de aanleg van de nieuwe A11 wordt ook het onderliggende wegennet verbeterd voor het lokale auto- en fietsverkeer en voor de hulpdiensten. De aanleg van de A11 gaat daarnaast gepaard met veel aandacht voor een goede omgevingskwaliteit met respect voor het open polderlandschap. Landschappelijke integratie staat centraal.

iNFRANEA zorgde voor:
- 3D-wegontwerp in functie van het leveren van een goed technisch integraal ontwerp tijdens de tenderfase;
- Coördinatie geometrie tussen alle civiel technische disciplines waaronder kunstwerken, waterhuishouding, landschap en overige technieken;
- Visualisaties om de opdrachtgever te overtuigen van de ruimtelijke kwaliteit van ons integrale ontwerp.

In opdracht van ViaXI (Combinatie BESIX, Heijmans, Stadsbader, Antwerpse Bouwwerken en De Pret) en in samenwerking met N+P Bridging.

Nieuwsberichten

 cheap nike air max 90 online