+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

Baggeren Vaarwegen Noord-Holland Noord

De provincie Noord-Holland is gestart met het baggeren van 43 kilometer vaarweg in de Kop van Noord-Holland. De baggerwerkzaamheden worden uitgevoerd om de vaarwegen weer optimaal bevaarbaar te maken en te laten voldoen aan de gestelde wettelijke eisen.

De baggerwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsmaatschappij De Vries en van de Wiel aan wie, volgens de aanbestedingsprocedure van Best Value Procurement (BVP), het werk is gegund. BVP is een aanpak die uitgaat van de meeste waarde voor de beste prijs. De opdrachtnemer is ‘in the lead’ en krijgt zo de kans om zijn expertise maximaal te laten zien. Dit betekent ook dat De Vries en van de Wiel het aanspreekpunt is voor vragen over de werkzaamheden.

De te baggeren vaarwegen zijn vrijwel alleen door de recreatievaart in gebruik. Het werk is onder te verdelen in de volgende 4 trajecten:
- Schagerkoggekanaal – Kolhornerdiep (K2/K3, km 0,0-7,7);
- Kraspolderkanaal – Langedijkervaart (K4/K5/K6, km 0,0-24,6);
- Huigenvaart (K8, km 0,0-7,0);
- Markervaart Noord – Kogerpolderkanaal (K9, km 0,0-2,5).

De werkzaamheden zijn uiterlijk 1 december 2015 afgerond. Hierna voldoen de betreffende vaarwegen weer aan het gewenste nautisch profiel (diepte voor de scheepvaart), de wettelijke kwaliteitseisen voor waterbodems en aan de keur van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

iNFRANEA zorgt voor Systems Engineering (SE) gedurende de uitvoeringsfase.

In opdracht van De Vries en van de Wiel

Nieuwsberichten

 cheap nike air max 90 online