+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

Verruimen Julianakanaal

In het voorjaar van 2013 heeft aannemer De Vries & van de Wiel Kust- en Oeverwerken het project Verruimen Julianakanaal aangenomen. In opdracht van Rijkswaterstaat voeren wij tot medio 2017 verruimende werkzaamheden uit van Elsloo tot Born. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoudsbaggeren over het gehele tracé van het Julianakanaal, van Maastricht tot Maasbracht.

Het project Verruimen Julianakanaal maakt deel uit van een 52-tal projecten, welke in het kader van de Maaswerken worden uitgevoerd. Over een afstand van 222 kilometer werkt Rijkswaterstaat aan een veiligere, beter bevaarbare en meer natuurlijke Maas.
Het tweede doel van de Maaswerken is het geschikt maken van de Maasroute voor grotere binnenvaartschepen. Die schepen kunnen vanaf 2017 via de Maas belangrijke industriegebieden in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland bereiken. De Maasroute wordt daarmee een belangrijk alternatief voor het steeds maar toenemende wegverkeer.

Om grotere scheepvaart (190meter lang, 11,4meter breed en 3,5meter diepgang) mogelijk te maken op het kanaal wordt het kanaal op verschillende plaatsen verbreed en verdiept.

iNFRANEA zorgt voor Systems Engineering (SE) gedurende de uitvoeringsfase.

In opdracht van De Vries en van de Wiel

Nieuwsberichten

 cheap nike air max 90 online